21 January, 2024

Uudet käytännöt - new practices

 

Muutos käytäntöihin yleisön pyynnöstä:
 
Vastedes viikonlopun vuoroilla (la+su) pyhitämme A-lohkon nelinpelille ja B-lohkon kaksinpelille. Näin ollen, jos nelinpelaajia on yli 16 tai kaksinpelaajia yli 8, pitää ottaa pelaajien ja kenttien kierrätys käyttöön. Kovin monesti rotaatiolle tuskin on tarvetta, mutta näin alkuvuodesta ruuhkaisimmilla vuoroilla tämä on hyvä pitää mielessä. Pahimmassa tapauksessa nelinpelaajia on esimerkiksi 20 ja kaksinpelaajia 10, mutta silti kaikki saavat pääosin olla kentällä jonottelun sijaan.
 
Ja vielä kaksi muistutusta lopuksi:
Muistakaa kerätä sulat pois kenttien laidalta pelienne päätyttyä, Unisportilta tulee jatkuvasti palautetta asiasta. Tänäänkin sunnuntaina keskilohkoon oli unohtunut toista kymmentä riekaleista sulkaa jopa kenttien keskelle.
 
Huolehtikaa omalta osaltanne, että kaikki maksut (jäsenmaksut ja kisamaksut) on maksettu kuun loppuun mennessä. Helmikuun alusta alkaen vuorolle pääsee vain kaikki maksunsa maksaneena.
 
And briefly in English:
 
Section A (four courts) will from now on be reserved for doubles play and section B (also four courts) for singles. This will make it easier to rotate players and courts (if needed). In the worst case scenario, there will probably be 20 doubles players and 10 singles players, and by rotating nobody has to wait too long. 
 
And two other things:
Try not to leave used shuttles on the courts, Unisport isn't very happy about this reoccuring problem.
Make sure you have no unpaid invoices (membership or competition fees). From February 1st onwards, you can only attend the free play sessions if everything is paid.

No comments:

Post a Comment